ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻢ ﺁﺏ ﺩﺭ ﮐﻮﻫﺴﺘﺎﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﺮﻭﺯ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺯﯾﺮ ﻣﯽﺷﻮﺩ:
• ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺧﻄﺮ ﺁﺳﯿﺐ ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ
• ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺧﺴﺘﮕﯽ
• ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺍﺧﺘﻼﻝ ﺩﺭ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮﯼ ﺩﺭﺳﺖ
• ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺑﺮﻭﺯ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﺯﺩﮔﯽ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺍﮐﺴﯿﮋﻥ
ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻓﺸﺎﺭ ﻫﻮﺍ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻧﻘﻄﻪ ﺟﻮﺵ ﻭ ﮐﺎﻫﺶ ﻓﺸﺎﺭ ﻫﻮﺍ ﺑﺎﻋﺚ ﮐﺎﻫﺶ ﻧﻘﻄﻪ ﺟﻮﺵ ﺁﺏﻣﯽﮔﺮﺩﺩ.
ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻣﺜﺎﻝ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﻔﺎﻋﺎﺕ ﺑﺎﻻ ﻭ ﻗﻠﻪﻫﺎ، ﺁﺏ ﺩﺭ ﺩﻣﺎﯼ ﭘﺎﺋﯿﻦ ﺗﺮﯼ ﺟﻮﺵ ﻣﯽﺁﯾﺪ .
ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﻔﺎﻋﺎﺕ، ﺁﺏ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺪﺕ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﺍﺩ ﺗﺎ ﺩﻣﺎﯼ ﺁﺏ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺟﻮﺷﯿﺪﻥ، ﺑﻪ ﺣﺪ ﮐﺎﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﺮﯾﻠﯿﺰﻩ ﺷﺪﻥ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ
ﺁﺏ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺫﻭﺏ ﺑﺮﻑ ﻭ ﯾﺦ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﺳﻬﺎﻝ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺑﺎ ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻩ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﺷﮑﺮ ترکیب ﺷﻮﺩ.
ﺁﺏ ﭼﺸﻤﻪ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺁﻟﻮﺩﻩ ﺗﻠﻘﯽ ﮐﺮﺩ، ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﭼﺸﻤﻪﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽﮐﻨﯿﺪ ﺣﺪﺍﻗﻞ ۱۵ ﻣﺘﺮ ﺍﺯ ﺯﯾﺮ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽﮔﺬﺭﺩ.
More Stories
✅ چرا ورزشکاران رشته های استقامتی (دو ، دوچرخه سواری جاده ، کراس فیت ، کوهنوردی و ….. ) 👈 به آهن بیشتری نسبت به سایر رشته های ورزشی نیاز دارند؟
✅ 20 ابر خوراکی عضله سازی و چربی سوزی :
بهترین منابع پروتئین برای دوچرخهسواران