آوریل 19, 2024

1000

1000cyclingclub.ir

روز جهانی دوچرخه در سوم ژوئن

<!doctype html>

روز جهانی دوچرخه در سوم ژوئن است، اما چرا این تاریخ به نام روز جهانی دوچرخه نامیده شد؟ در باچرخ درباره روز جهانی دوچرخه بیشتر خواهید دانست چون این روز برای افراد علاقه مند به دوچرخه و دوچرخه سواری روز مهمی میباشد و گذشته زیاد دوری هم ندارد، بنابراین با آگاهی بیشتر در خصوص روز جهانی دوچرخه میتوان بهتر این روز را گرامی داشت و در یک بُعد جهانی ارتباط بین دوچرخه سواران را بررسی کرد. در روز جهانی دوچرخه در بیشتر کشورها و شهرهای دنیا، مراسم خاصی برگزار میشود تا روز دوچرخه واقعاً یک روز مختص به دوچرخه سواری باشد.

روز جهانی دوچرخه

دوچرخه هیچ آلودگی تولید نمیکند و بنابراین میتوان با برنامه ریزی صحیح، آسمان پاک را به شهروندان هدیه داد. در کنار این موضوع، با استفاده ازدوچرخه می توان از طریق تور دوچرخه سواری به دامان طبیعت رفت و جاهایی که با ماشین، قطار و اتوبوس نمی توان به آنجا رفت را با دوچرخه تجربه کرد.

با توجه به غرق شدن انسان ها در دنیای تکنولوژی و استفاده از ماشین ها برای تردد، وقت آن رسیده بود که حتی اگر شده برای 1 روزمردم از زندگی ماشینی جدا شوند بنابراین سازمان ملل در اقدامی تحسین برانگیز روز سوم ژوئن را به عنوان روز جهانی دوچرخه در تقویم جهانی به صبت رسانید.

این روز برای گردشگری و توسعه پایدار و برای اینکه انسان ها با محیط زیست بیشتر در تعامل باشند ایجاد شد و 193 کشور عضو، آن را به تصویب رساندند تا دوچرخه سواری را در بین شهرهای جهان توسعه دهند و این یک مقدمه برای توسعه دوچرخه سواری بشمار میرود.

سال های اولیه معرفی دوچرخه در جهان

در اوایل قرن نوزدهم، انسان ها به ساده ترین شکل ممکن نیازهای خود را تأمین می کردند و کم کم دنیا به سمتی پیش میرفت که افراد جامعه با کسب دانش و مهارت سعی در تسهیل نمودن زندگی خود داشتند. در این میان نیاز به وسیله حمل و نقل سبک و ساده احساس می شد. اولین وسیله ای که ساخته شده دو چرخ داشت و خیلی ساده بود. نبود چیزهای حیاتی مانند ترمز و فرمان راحت، شکلی جدید به این وسیله داد و در اواخر قرن نوزدهم با تکمیل طرح های مختلف، سر انجام وسیله ای با دو چرخ و راحتی و سادگی در عین کار آمدی به وجود آمد، وسیله ای که نه دود زا بود و نه سنگین. دوچرخه ای که امروز مدل های بسیار پیشرفته ای نیز دارد و همچنان محبوب ترین وسیله حمل و نقل در کشورهای مدرن هست، چون طبیعت دوست است و هیچ نوع ضرری به اطراف خود وارد نمی کند.

کاهش استرس، دور شدن از سکته قلبی و دیابت، بهبود عملکرد خون رسانی و بهبود عملکرد قلب، داشتن زندگی سالم تر فقط بخشی از فواید رکاب زدن  است که در صورت رعایت موارد جانبی میتواند بر روی زندگی شما اثرات مثبتش را ثبت کند.

با توجه به استفاده بیش از حد وسایل دود زا، گرما به شدت کره ی زمین را تهدید می کند، با استفاده از وسایل دوست دار محیط زیست، می توانید ضمن لذت بردن از زمان خود، به محیط زیست و اتمسفر کمک کنید تا زندگی بهتری داشته باشیم. به همین دلیل در روز جهانی دوچرخه، از این وسیله با عنوان نماد حمل و نقل پایدار یاد شد.